Home Події Команда з Житомирщини посіла 2 місце на чемпіонаті України з вільної боротьби

Команда з Житомирщини посіла 2 місце на чемпіонаті України з вільної боротьби

145

З 21 по 24 травня 2019 р. у палаці спорту “Юність” м. Запоріжжя відбувався чемпіонат України з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат 2004-2005 року народження. Метою заходу є виявлення найсильніших спортсменів для участі у чемпіонаті Європи.

На килим позмагатись вийшло більше 450 учасників з багатьох областей України.  Житомирщину представили команди з міст Коростеня, Малина та Малинського р-ну, Любара, Олевська, Бердичева, Новоград-Волинського.

Чемпіонкою України, яка виборола золото стала Ірина Бондар  (58 кг) вихованка КЗ Житомирського ліцею-інтернату для обдарованих дітей, яка отримала право виступати на чемпіонаті Європи (Польща) у складі збірної команди України. Срібло вибороли:  Ангеліна Бордачевська 36 кг, Єлізавета Кулаківська 33 кг, Іллона Вальчук 42 кг. Бронзу завоювала Анастасія Содель 62 кг. А Вікторія Соловйова 62 кг, Анастасія Наюк 46 кг та Софія Марченко 54 кг отримали п’яту сходинку п’єдесталу. У командному заліку жіноча збірка команда Житомирщини посіла 2 місце.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here