Home Події «Гірник-Спорт» – «Полісся»: прогноз на матч Першої ліги

«Гірник-Спорт» – «Полісся»: прогноз на матч Першої ліги

249

13 листопада відбудеться поєдинок 13-го туру Першої ліги України з футболу, у якому зіграють «Гірник-Спорт» і «Полісся». До вашої уваги анонс та прогноз від букмекерської контори Betandyou  на протистояння другої та восьмої команди у турнірній таблиці чемпіонату.

Анонс матчу

Клуб з полтавської області набрав 23 залікові пункти в одинадцяти зіграних матчах, що дає йому змогу посідати друге місце у турнірній таблиці Першої ліги. «Гірник-Спорт» відстає від «Чорноморця» на один заліковий пункт, проте має одну гру у запасі.

В останньому матчі підопічні Ігоря Жабченко здолали на виїзді «Авангард» із крупним рахунком 3:0.  Перед цим «Гірник-Спорт» зазнав поразки у домашньому протистоянні проти «Волині» (0:3).

«Полісся» завдяки двом перемогам піднялось на восьму позицію у рейтингу команд Першої ліги. Колектив із міста Житомир зіграв лише десять матчів у цьому сезону, тому потенційно може наздогнати першу трійку команд у рейтингу.

Підопічні Сергія Шищенко 31 жовтня перемогли дома «ВПК-Агро» (3:1), після чого взяли три залікові пункти у Краматорьску, де був здоланий «Авангард» (3:0). Переможна серія команди обірвалась у минулому турі, коли «Полісся» вдома поступилось «Ниві» із мінімальним рахунком (0:1).

Шанси команд

Фаворитом цієї зустрічі в БК Betandyou вважають команду господарів. За перемогу «Гірника-Спорт» пропонується коефіцієнт 1.75. Вірогідність нічийного результату оцінюється у 3.80. Зробити прогноз на те, що сильнішим буде «Полісся», можливо з коефіцієнтом 5.60 в БК Betandyou. Відмітимо, що раніше суперники не грали у очних зустрічах.

Прогноз на матч

Потенційно «Гірник-Спорт» і «Полісся» будуть вести боротьбу за фініш у першій трійці. У зв’язку із цим, залікові пункти набранні у цій зустрічі, будуть цінні для обох команд. Гості володіють най надійнішим захистом у чемпіонаті – лише п’ять пропущених голів, тоді, як у господарів найкраща атака ліги – 21 гол. Враховуючи вищезазначене, спрогнозуємо нічийний рахунок 1:1.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here