Home Події Французи поглумилися над Володимиром Кличком

Французи поглумилися над Володимиром Кличком

97
Французи дуже вірять, що Жан-Марк Мормек переможе Володимира Кличка, що навіть не пошкодували свого часу і зусиль, щоб поглумитися над українським чемпіоном.
 
Прихильник спортивної діяльності Мормека зробив свою версію промо ролику до бою. У ньому він показав, як Жан-Марк самозабутньо тренується, у той час, як Володимир веде світський спосіб життя.
 
Мормек тренується, боксує, качає м’язи, а Кличко-молодший відвідує світські раути і вечірки, тусить зі своїм приятелем, капітаном збірної України з футболу Андрієм Шевченком і навіть не замислюється про майбутній бій.
 
У кінці відео додані кадри боїв обох боксерів. Показано відео бою Мормека з Олександром Гуровим, француз нокаутує українця. А також бій Володимира проти південноафриканця Коррі Сандерса та проти американця Ламона Брюстера. У цих боях Кличко-молодший програв нокаутом.
 
Зазначимо, що бій між Володимиром Кличком та французом Жаном-Марком Мормеком скасовано. Про це повідомляє німецьке видання Bild з посиланням на нашого боксера. Після операції з видалення каменю з нирки стан Володимира Кличка є таким, що не дозволяє йому боксувати у суботу.
 

ТСН.ua 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here