Home Події ФК «Шахтар» здобув перемогу на турнірі «FENIKS CUP 2019» у Житомирі

ФК «Шахтар» здобув перемогу на турнірі «FENIKS CUP 2019» у Житомирі

156

У Житомирі 27 серпня на оновленій «Спартак Арені» завершився турнір з футболу «FENIKS CUP  2019» серед юнаків U-12. За перемогу у фінальному матчі змагалися команди  ФК «Дніпро» (м. Дніпро) та ФК «Шахтар» (м. Донецьк).

Емоції переповнювали усіх, хто прийшов на фінальний матч. Серед вболівальників за юних гравців – представники влади, депутати місцевих рад, ветерани футболу Житомира, звичайно ж, наставники юних спортсменів, їх рідні та друзі, вихованці СДЮШОР з футболу "Полісся". Підтримували футболістів та дарували своє мистецтво танцю усім учасникам заходу вихованці Центру танцю «Аванте» та Міської школи хореографічного мистецтва «Сонечко».

В гострій та безкомпромісній боротьбі з рахунком 4:0 перемогу в турнірі здобув  ФК «Шахтар». Капітан команди отримав Кубок переможця під святковий феєрверк та гучні оплески учасників урочистого завершення турніру. А усі учасники турніру отримали грамоти, медалі та пам’ятні подарунки.

«Перш за все, хочу подякувати організаторам турніру, усім, хто допомагав його провести. Адже організувати  «FENIKS CUP 2019» на такому високому рівні було непросто та дуже відповідально. А головне, що цей турнір дає не лише перспективи, але й надію на майбутнє», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 12 серпня на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету Житомирської міської ради ухвалили рішення про проведення на оновленому стадіоні «Спартак Арена» з 24 по 27 серпня турніру з футболу «FENIKS ZHYTOMYR CUP – 2019» серед юнаків U-12. 

Турнір з футболу «FENIKS CUP  2019», присвячений Дню Незалежності України, розпочався 24 серпня. Протягом 4-х турнірних днів змагалися 8 юнацьких команд: з міст України та міста-побратима Житомира – Кутаїсі (Грузія):

ФК «Торпедо» (м. Кутаїсі, Грузія);

ФК «Шахтар» (м. Донецьк, Україна);

ФК «Дніпро» (м. Дніпро, Україна);

«Полісся» (м. Житомир, Україна);

ВОДЮСШ Блохіна – Бєланова (м. Вінниця, Україна);

«Фенікс» (м. Житомир, Україна);

«Прем’єр-Нива» (м. Вінниця, Україна);

«Арсенал» (м. Київ, Україна).


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here