Home Події Fightnews: Володимир Кличко визначився з суперником і датою бою

Fightnews: Володимир Кличко визначився з суперником і датою бою

106

Чемпіон світу в суперважкій вазі за кількома версіями українець Володимир Кличко визначився з суперником, датою і місцем бою. Про це в п’ятницю, 16 вересня, повідомляє Fightnews.com.

За його даними, 10 грудня в німецькому Дюссельдорфі Володимир Кличко проведе бій проти екс-чемпіона світу в першій важкій француза Жана-Марка Мормека. На рахунку цього боксера 40 боїв на професійному рингу (36 перемог, з яких – 22 нокаутом, і чотири поразки).

Нагадаємо, за правилами WBA, до березня 2013 року Володимир Кличко повинен зустрітися з Повєткіним. При цьому менеджери російського боксера говорили, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться. Подібної думки дотримувались і в команді українця.

Раніше ЗМІ вже повідомляли, що Володимир Кличко вже домовився з Жан-Марком Мормеком. Проте цю інформацію сторони офіційно не підтверджували.

Мормек, якому 29 років, протягом кількох років володів чемпіонським титулом у першій важкій вазі. У 2009-му році француз вирішив продовжити кар’єру в суперважкій вазі, здобувши до цього часу три перемоги в новій ваговій категорії.

Сам Мормек раніше заявив, що дуже хоче вийти на ринг проти Володимира Кличка.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here