Home Події Джеймс Тоні: у сестер Кличко немає таланту і серця

Джеймс Тоні: у сестер Кличко немає таланту і серця

144

Знаменитий американський боксер Джеймс Тоні, який був чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях, заявив, що сестри Кличко (він так називає братів Володимира і Віталія Кличків) бояться битися з ним. Про це він сказав під час прес-конференції, присвяченої поєдинку з російським боксером першої важкої ваги Денисом Лебедєвим.

– Сестри Кличко не хочуть зі мною битися, тому я у Москві. Лебедєв – дуже хороший боєць. Мені не раз говорили, що, ймовірно, він найкращий в першій важкій вазі. Інакше б я не погодився на цей бій. Хочу битися тільки з кращими.

Хто сказав, що мені 43 і я старий? Я справжній майстер боксу. Я жодного разу не був у нокауті. Подивіться, з ким я бився! Мій кращий бій ще попереду!

– Ви кажете, що хочете битися з найкращими. А з Кличком не намагалися домовитися?
– Кличків я не люблю. У них немає таланту, немає серця: під цим пресингом брати зламаються. Вони б’ються у себе вдома в Німеччині, де почувають себе дуже комфортно. Не хочуть битися – і добре. Якщо мені потрібні чемпіонські пояси, можу відібрати їх у Повєткіна.

– Кажуть, ви замовили у організаторів бою вертоліт і бензопилу…
– Навіщо мені бензопила? 4 листопада приходьте на бій, побачите бензопилу. Справжню. Єдине, чого боюся – висоти. Не люблю літати, хоча і довелося провести дванадцять годин у літаку.

– Чи правильно поводяться Флойд Мейвезер і Девід Хей, які занадто багато говорять поза рингом?
– Флойда я поважаю. А Девід "Гей" занадто багато говорить, але за свої слова ще не відповів.

– Але ви теж багато говорите?
– Я так розважаюся. Не вірте всьому, що вам говорили про Джеймса Тоні. Я хороший хлопець, пам’ятайте це!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here