Home Події Чісорі і Хею загрожує до 10 років в’язниці

Чісорі і Хею загрожує до 10 років в\’язниці

88

Мюнхенська прокуратура збирається порушити кримінальну справу проти англійських боксерів-важковаговиків Дерека Чісори і Девіда Хея, які побилися у Мюнхені. Про це повідомляє німецька газета Bild, повідомляє ТСН.

"На даний момент слідство намагається відновити хід подій, і тільки після цього стане ясно, кому з боксерів можуть бути пред’явлені звинувачення", – заявив прес-секретар мюнхенської прокуратури Томас Штайнкраус-Кох.

ЧІСОРА ТА ХЕЙ – У В’ЯЗНИЦЮ?

А BBC Sport з посиланням на представника прокуратури повідомляє, що обом боксерам загрожують ув’язнення. Хей підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і може отримати від півроку до 10 років в’язниці (Девід, намагаючись поцілити штативом у Чісору, розбив голову своєму тренеру Адаму Буту).

Що стосується Чісори, то він може отримати до п’яти років в’язниці за завдання шкоди здоров’ю і штраф або тюремне ув’язнення на термін до року за загрози.

Водночас Британська рада з контролю за боксом у березні проведе розслідування, за результатами якого до Чісори та Хея будуть застосовані санкції.

Нагадаємо, що бійка між Чісорою та Хеєм відбулася на прес-конференції після бою Кличко – Чісора. У неділю Чісору затримали в аеропорту Мюнхена і відправили на допит, який тривав 7 годин. Хея поліція не затримала – боксер встиг покинути Німеччину раннім рейсом.

Додамо, що боксери вже вибачилися за свою ганебну поведінку і готові відповісти за свої "геройські" вчинки. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here