Home Події Будівельники стадіонів Євро-2012 зіграють у футбол

Будівельники стадіонів Євро-2012 зіграють у футбол

113

Команди будівельників з України та Польщі, які працювали на стадіонах Євро-2012, зіграють між собою у футбол.

Перший матч працівники будівельних фірм проведуть на PGE Arena у Гданську 15 жовтня, а матч-відповідь – на НСК "Олімпійський" у квітні 2012 року.

Організаторами заходу є Польський союз інженерів і будівельних техніків (PZiTB), який для підготовки своєї команди до матчу з українцями запросив видатних польських тренерів Антоні Пєхнічека і Єжи Енгеля.

А команду українських будівельників до поєдинку з польськими колегами тренуватиме відомий київський динамівець Володимир Трошкін.

"Метою заходу є привертання уваги громадської думки до прекрасних результатів праці будівельних компаній, задіяних до будівництва об’єктів на Євро-2012. Середовище будівельників несправедливими вважає дії ЗМІ, які, висвітлюючи підготовку об’єктів на Євро-2012, концентрували увагу лише на проблемах", – заявив керівник PZiTB Віктор Півковський.

Проведення двох матчів будівельників України і Польщі підтримали, зокрема, міністр спорту і туризму Польщі Адам Герш, президент Польського футбольного Союзу Гжегож Лято і мер Гданська Пьотр Адамович.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here