Home Події Андрій Шевченко не збирається припиняти виступи за збірну України

Андрій Шевченко не збирається припиняти виступи за збірну України

249

Нападаючий збірної України і київського Динамо дав велике інтерв’ю офіційному сайту FIFA, у якому розповів про свої виступи за збірну України і про суперництво Динамо із донецьким Шахтарем в УПЛ.

"Я не думаю, що кар’єра складається лише з хороших моментів чи поганих – усі події – частина футболу. Я брав участь у чотирьох матчах плей-офф за вихід на Чемпіонат Світу у 2002 і 2010 роках, – сказав Шевченко, мабуть забувши про невдалі матчі з Хорватією восени 1997-го, – у яких Україні була вибита Німеччиною і Грецією, але я все ж таки здійснив свою мрію – представив Україну на ЧС-2006, коли ми поступилися лише команді Італії в 1/4 фіналу турніру".

Прокоментував Шева і ситуацію в Чемпіонаті України, де його Динамо ось уже другий рік поспіль поступається чемпіонством Шахтарю: "Це не пригнічує, тому що ми провели непоганий сезон і добре грали, але Шахтар був сконцентрованіший ніж ми, особливо у першій половині сезону. Взагалі, хоча обидві команди постійно знаходяться у двох верхніх рядках турнірної таблиці, рівень чемпіонату в цілому підвищився".

Також Шевченко прокоментував своє "суперництво" з Анатолієм Тимощуком за першість за кількістю матчів, проведених у складі національної збірної України: "Ми обидва подолали позначку в 100 матчів, якої до нас в Україні ще ніхто не досягав. Думаю, мені вже буде складно наздогнати його, оскільки Тимощук молодший за мене. Але я скажу це знову: я все ще планую продовжувати грати за збірну України".

Раніше Андрій Шевченко сказав, що ніколи не говорив про намір завершити кар’єру після Євро-2012.

За матеріалами: Корреспондент 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here