Home Події 260 тис. грн хоче дати міська рада на проєкти спортивним організаціям

260 тис. грн хоче дати міська рада на проєкти спортивним організаціям

167

У міській раді готують проєкт рішення про порядок проведення конкурсу з надання гранту міського голови для кращих проєктів (заходів) в галузі фізичної культури та спорту, розроблених інститутами громадянського суспільства.

Прийом конкурсних пропозицій на отримання гранту стартуватиме з квітня місяця.

«Цьогоріч загальна сума гранту міського голови становитиме 260 тис. грн, які будуть розподілені між кращими проєктами, розробленими громадськими організаціями фізкультурно-спортивного спрямування та спортивними клубами. Грант дає можливість придбати спортивний інвентар, провести змагання, заходи, фестивалі», – повідомила начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук на координаційній раді з питань фізичної культури та спорту.

Інститут громадянського суспільства, який буде визнаний переможцем Конкурсу, для отримання фінансової підтримки за рахунок бюджетних коштів повинен відкрити рахунок в органах Державного казначейства України.

Профільне управління міської ради ї співпрацює більше ніж з 50 спортивними організаціями . У Житомирі діють 20 федерацій з олімпійського виду спорту та 34 з неолімпійського, функціонують три дитячо-юнацькі спортивні школи, де займаються 1339 вихованців.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here