Home Розслідування У Житомирі вилучили 18 кг амфетаміну – у місцевих дилерів психотропів

У Житомирі вилучили 18 кг амфетаміну – у місцевих дилерів психотропів

231

Результат пошуку зображень за запитом "амфетамін"

У Житомирі трьох місцевих жителів обвинувачують у виготовленні та збуті в особливо великих розмірах психотропної речовини – амфетаміну.

Про це повідомляють у прокуратурі, де вже розпочали публічне обвинувачення у цій справі.

"Установлено, що троє місцевих жителів, 1985, 1986, та 1992 (раніше судимий) років народження, у селі, за місцем проживання одного із співучасників, у господарському приміщенні обладнали своєрідну лабораторію, у якій виготовляли психотропну речовину – амфетамін та збували наркозалежним особам", – йдеться у повідомленні.

Для виготовлення психотропної речовини наркоділки купували через інтернет-мережу прекурсори. Так, протягом періоду з квітня по липень 2019 року ними було замовлено 1,7 кг фенілнітропропену.

Під час обшуків за місцем проживання обвинувачених було вилучено майже 18 грн амфетаміну, що є особливо великими розмірами, спеціальне хімічне обладнання та прекурсори в особливо великих розмірах.

На період досудового розслідування усі троє перебували під вартою. Наразі одному з них, у зв’язку із внесенням грошової застави на суму понад 140 тис грн, змінено запобіжний захід. Іншому судом на підготовчому засіданні обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного засобу контролю.

Чоловікам "світить"  від 9 до 12 років позбавлення волі та конфіскація майна. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here