Home Місто Житомирянину допомогли повернути зайво нараховані кошти за газ

Житомирянину допомогли повернути зайво нараховані кошти за газ

249

На звернення фізичної особи Держпродспоживслужба провела позапланову перевірку щодо правильності застосування тарифів на послуги з розподілу природного газу, що надається оператором газорозподільних систем на території Житомирської області.

У результатів виявили зайво нараховану плату та повернули споживачу кошти.

Про це повідомили в управлінні Держпродспоживслужби області:

«За результатами проведеної спеціалістами Держпродспоживслужби перевірки по особовому рахунку споживача підприємством було здійснено перерахунок, повернуто зайво нараховану плату в сумі 230,31грн., а також приведено обсяги замовленої потужності споживання природного газу до фактичних обсягів споживання».

Зокрема, нарахування плати по особовому рахунку споживача за період з 01.01.2020р. по 01.09.2020р. здійснювався виходячи із замовленої потужності споживання природного газу в кількості 818,16 куб.м на рік. Однак фактичне споживання природного газу по особовому рахунку споживача становить 503,52куб.м. Отже, в ході перевірки встановлено, що споживачу було завищено замовлену потужність споживання природного газу на 314,65 куб.м в рік або на 26,22 куб.м щомісячно протягом року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here