Home Місто Житомирські рятувальники встановили намет для безпритульних

Житомирські рятувальники встановили намет для безпритульних

130
У зв’язку з різким зниженням температури повітря житомирські рятувальники розпочали надання допомоги малозабезпеченим верствам населення. Початок покладено в обласному центрі. По вулиці Велика Бердичівська, 113 встановлено намет із печами та похідними меблями, повыдомили у прес-службі УМНС Житомирщини. 
 
Даний пункт може обігріти одночасно до 40 чоловік. У ньому є все необхідне для першої допомоги людям від переохолодження – теплі ковдри, пічка-буржуйка та гаряча вода. Пункт обігріву працює цілодобово. 
 
Представники соціальних служб доставляють термоси з гарячою їжею та напоями. Рятувальники цілодобово чергують біля намету, підтримають тепло в ньому та разом із співробітниками органів внутрішніх справ здійснюють охорону.
 
Також  починаючи з цих вихідних днів у період сильних морозів для громадян, які не мають даху над головою, буде працювати пересувний пункт обігріву. Він буде розташований в міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагарина. Також додаткові пункти обігріву планується розмістити в кожному районному центрі області. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here