Home Місто Житомир.info просить правоохоронців захистити журналістів від свавілля місцевого чиновника

Житомир.info просить правоохоронців захистити журналістів від свавілля місцевого чиновника

234

Керівництво сайту Житомир.info звернулося в правоохоронні органи з проханням не допустити протиправних дій відносно сайту та його співробітників.

"У зв’язку зі зверненням керівника управління Держгірпромнагляду в Житомирській області Бобра Юрія Григоровича до органів внутрішніх справ із заявою, в якій він вимагає надати інформацію про користувачів розділу reporter.zhitomir.info сайту Житомир.info. Є усі підстави вважати, що з боку чиновника або за його вказівкою можливе вилучення комп’ютерної техніки, що використовується сайтом та здійснення неправомірних і протизаконних дій відносно журналістів і співробітників Житомир.info" – повідомляється в листі, спрямованому начальнику УМВС України в Житомирській області, прокурору Житомирської області і начальнику УСБУ в Житомирській області.

Приводом для заяви Юрія Бобра стало розміщення в розділі reporter.zhitomir.info матеріалів, які, на думку заявника, порочать честь, гідність і його ділову репутацію.

Розділ reporter.zhitomir.info має відкритий доступ без проведення моніторингу і ідентифікації своїх користувачів, чим забезпечує передбачене ст.34 Конституції України право громадян України на вільний збір і обнародування інформації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here