Home Місто Завтра в Житомирі нагородять кращих підприємців 2011 року.

Завтра в Житомирі нагородять кращих підприємців 2011 року.

125

Завтра в Житомирі нагородять кращих підприємців 2011 року. Ще 25 серпня на засіданні організаційного комітету Житомирської ОДА було визначено переможців, лауреатів і номінантів обласного конкурсу "Кращий підприємець 2011 року".

На засіданні організаційного комітету було розглянуто пропозиції районних державних адміністрацій, виконкомів міст області, які подали 163 підприємства претендентів на перемогу в різних номінаціях конкурсу. Крім того, ряд обласних установ, організацій, таких як Житомирська обласна податкова адміністрація, Житомирський обласний центр зайнятості, Житомирський державний центр стандартизації, метрології і сертифікації та деякі управління облдержадміністрації надали ще 40 кандидатів на конкурс.

Таким чином, було більше 200 претендентів на перемогу у таких номінаціях: "Середній бізнес: кращий керівник року", "Малий бізнес у промисловості", "Малий бізнес у торгівлі та наданні послуг", "Кращий аграрій року", "Кращий суб’єкт зовнішнього ринку", "Виробник найякіснішої продукції", "Кращий молодий підприємець віком до 35 років", "Успішна бізнес-леді", "ЗЩа благодійність і меценацтво", "Сумлінний платник податків", "Кращий роботодавець", "За інновації у малому бізнесі".

Рішенням організаційного комітету визначено переможців, лауреатів і номінантів конкурсу, імена яких будуть оголошені 2 вересня під час урочистостей в Житомирській ОДА. Цей конкурc проводиться в рамках заходів, що присвячені Дню підприємця, який святкують 4 вересня.

ДПА у Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here