Home Місто За тиждень поліція Житомирщини отримала 17 повідомлень про зникнення дітей

За тиждень поліція Житомирщини отримала 17 повідомлень про зникнення дітей

111

"За минулий тиждень до поліції Житомирщини надійшло понад 4,1 тисяч повідомлень, з них кожне 10 мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен 5 злочин уже розкритий, – повідомив головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко у соцмережі. 

На території області тривають спеціальні заходи під умовною назвою «Зброя та вибухівка», у ході яких поліцейські практично щодня вилучають предмети, що незаконно зберігають жителі області. Загалом виявлено близько тисячі різнокаліберних набоїв, тротилові шашки, міни, порох та незареєстровану зброю. За вказанами фактами, зареєстрованими у 6 районах, порушено 10 кримінальних проваджень за ст. 263 ККУ. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років.

За цей період до поліції надійшло 17 (!) повідомлень про безвісне зникнення дітей. На щастя, усі вони уже знайдені живими та здоровими. Однак далеко не завжди подібні історії, у більшості породжені непорозуміннями у родинах або бездоглядністю дітей, мають щасливе завершення. У Романівському районі минулого тижня, з перервою у кілька днів, через утоплення загинуло двоє хлопців, 16 та 10 років.

За тиждень на автошляхах Житомирщини зареєстровано 97 дорожньо-транспортних пригод, 16 з них з потерпілими. 19 громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед пригод – дві, що сталися цими вихідними у Бердичівському та Радомишльському районах з мопедистами. У результаті порушення Правил дорожнього руху було травмовано троє людей – водії двоколісників та пасажирка.

Поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів за цей період припинили майже 850 порушень Правил дорожнього руху, з них 54 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here