Home Місто За допомогою відеокамер поліцейські відслідкували злодія, який пограбував бабусю

За допомогою відеокамер поліцейські відслідкували злодія, який пограбував бабусю

242

У 62-річної жительки Корчмища Андрушівського району викрали велосипед,  телевізор та інші речі із її оселі. Злодій проліз у вікно булинку. Завдяки камерам відеоспостереження злодія вдалося впіймати.

Про це повідомили в поліції області:

«18 вересня жителька одного з сіл району повідомила про крадіжку майна з її будинку. Поліцейські, опитуючи місцевих, дізнались про підозрілий чужий автомобіль, який того ж дня бачили неподалік місця події. Завдяки записам камер відеоспостерження оперативники встановили маршрут руху транспортного засобу, а під час його перевірки виявили викрадені речі пенсіонерки».

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Андрушівського ВП з’ясували, що злодій проник усередину, пошкодивши віконну раму.

Один з сусідів жінки повідомив оперативникам, що бачив кілька годин тому у селі чужий автомобіль з велосипедом на верхньому багажнику, дуже схожим на викрадений.

Правоохоронці, отримавши марку та опис транспортного засобу, а також приблизний час руху відшукали його на записах камер відеоспостереження.

Це все стало можливим завдяки проекту «Безпечне місто» – за кошти міської та сільських рад встановли десятків камер візуального спостерження.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here