Home Місто ”Всі причетні мають понести відповідальність”, – міський голова Житомира про вбивство 5-річної...

\”Всі причетні мають понести відповідальність\”, – міський голова Житомира про вбивство 5-річної дівчинки

181

акінчилося позачергове засідання виконавчого комітету, скликане через інформацію про вбивство 5-річної Даринки Макарчук, – повідомив на сторінці у соцмережі міський голова Житомира Сергій Сухомлин. –  Дівчинка народилася у 2013 році, вже за рік потрапила в лікарню – її побив батько. Дитина була у жахливому стані. Даринку передали в опікунську родину, де вона виховувалася три роки.

Біологічні батьки роками не цікавилися долею дівчинки, але раптом вирішили забрати дитину через суд. Язик не повертається назвати цих людей батьками…

У цьому їм допомагала ціла компанія одіозних житомирських «активістів» на чолі з Галиною Чижовою, Олександром Коцюбком і Віктором Котенком.

Вони тероризували опікунів, влаштовували скандали в міській раді, Чижова навіть намагалася викрасти дитину з дитячого садочку. Тільки після того, як завідувачка викликала поліцію, вона втекла.

Читайте також: На Житомирщині затримали подружжя за підозрою у вбивстві своєї рідної 5-річної доньки

У липні минулого року Даринку забрали в опікунів та передали біологічним батькам, вони живуть в Овруцькому районі. Але суд ухвалив рішення на користь матері, яка з 2009 року позбавлена прав на двох старших дітей через пристрасть до алкоголю і невиконання батьківських обов’язків.

А сьогодні ми отримали інформацію про те, що дівчинки вже 8 місяців немає серед живих…

Це страшна історія, яка не вкладається у голові. Даринка могла і далі жити у родині, де її любили, нею опікувалися і лікували. Тепер її немає.

Біологічні батьки під вартою, вони зізналися у вбивстві. А мама-опікун просить про одне – можливість поховати свою донечку по-людськи…

Всі причетні до цієї трагедії мають понести відповідальність: чиновники, працівники соціальних служб, вищезгадані «активісти».

Ми звернулися до Генеральної прокуратури України. Навіть якщо не вдасться притягнути їх до відповідальності по закону, нехай живуть з цим тягарем до кінця своїх днів".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here