Home Місто Власнику маршрутки, яка потрапила в смертельну ДТП у Глибочиці, продовжили...

Власнику маршрутки, яка потрапила в смертельну ДТП у Глибочиці, продовжили запобіжний захід

246

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286, ст. 287 КК України, за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб та грубого порушення правил експлуатації транспорту, що спричинило тяжкі наслідки.

У зв’язку з необхідністю проведення додаткових слідчих дій та закінченням проведення призначених експертиз, за погодженням із заступником прокурора області, слідчим подано до суду клопотання про продовження строку досудового розслідування.  

У середу, 19 вересня 2018 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомирастрок досудового розслідування продовжено ще на два місяці.

Також за клопотанням прокуратури області ухвалою суду підозрюваному у вчиненні злочину за ст. 287 КК України продовжено запобіжний захід у виді домашнього арешту на два місяці.

Як повідомлялося раніше, житель Рівненської області, власник автобуса, надав для експлуатації транспортний засіб іншому водію, який, перебуваючи за кермом, спричинив зіткнення із вантажним автомобілемна трасі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району. 

Унаслідок дорожньо-транспортної події загинули водій та 10 пасажирів маршрутного автобуса, 8 осіб одержали травми різної тяжкості.

Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Прес-служба прокуратури області 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here