Home Місто Винайдено чоловічі труси від радіації

Винайдено чоловічі труси від радіації

179

Команда молодих австрійських студентів розробила лінію радіаційно-безпечної спідньої білизни.

Новинку назвали "Шорти безпеки", вони захищають людей від безпліддя та інших медичних проблем, які викликає радіація від мобільних телефонів і ноутбуків.

Матеріал, що використовується для виготовлення цієї білизни, містить срібну нитку, яка поглинає 99% радіації, що виділяється мобільними телефонами і ноутбуками.

Ріко Коглек, один з авторів проекту, говорить, що ця ідея прийшла йому в голову на лекції, коли мова йшла про радіацію та її шкідливий вплив. Він почав думати про те, як можна було б від цього захиститися, і в підсумку придумав радіаційно-безпечні шорти.

Він і четверо його приятелів цілий рік розробляли матеріал для "Шорт безпеки". Навіть при тому, що вони були розчаровані, дізнавшись, що подібну тканину вже винайшли у Німеччині, ніхто до них не використовував її для виготовлення спідньої білизни.

Тепер молоді люди планують заробити стан на продажу свого винаходу, оскільки воно насамперед розраховане на їх однолітків, які проводять багато часу за ноутбуками і майже завжди носять стільникові телефони в кишенях.

"Шорти безпеки" вже зараз можна придбати в Австрії за ціною 42 $.

Нагадаємо, що нещодавно британський винахідник придумав спеціальні труси для тих чоловіків, які соромляться демонструвати свої геніталії перед польотом, проходячи через сканер.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here