Home Місто В Житомирській області розпочинається осінній призов

В Житомирській області розпочинається осінній призов

228

Із 12 жовтня розпочнеться відправка призовників Житомирщини до військових частин Збройних Сил України. Про підготовку до осіннього призову говорили на засіданні обласного військового комісаріату. 

Під час засідання заступник голови Житомирської обласної призовної комісії, комісар Житомирського обласного військового комісаріату, полковник Микола Залесський доповів,  що у військовому комісаріаті заходи щодо організації призову на строкову військову службу проведені в повному обсязі. Упродовж вересня в кожному районі області працювали медичні комісії. 

Загалом 21296 юнаків підлягали виклику на засідання медичної комісії. Із них 2161 чоловіка визнано придатними, 1046 чоловік призначено у команди, непридатними визнано 1395, тимчасово непридатні 540 чоловік. Не закінчили медичне обстеження близько 2000 осіб.

За словами Миколи Залесського, відправка молодого поповнення до військових частин буде здійснюватися з 12 жовтня по 17 листопада. У середньому за тиждень з обласного збірного пункту відправлятимуться близько 160 чоловік, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here