Home Місто В Україні до 7 лютого очікується до 33 градусів морозу – МНС

В Україні до 7 лютого очікується до 33 градусів морозу – МНС

410
В Україні до 7 лютого очікується до 33 градусів морозу, що досягне критеріїв стихійного гідрометеорологічного явища. Про це в ході прес-конференції заявив директор департаменту цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій Василь Квашук, пише Gazeta.ua.
 
"За прогнозом Гідрометцентру, найближчі 10 діб на території Україні буде спостерігатися досить низький температурний режим, без опадів… До 7 лютого потепління очікувати не варто", – заявив Квашук.
 
За його словами, 28-31 січня температура вночі буде в межах 17-23 градусів морозу, вдень 11-16 градусів морозу. На Півночі і Сході вночі, за словами Квашука, очікується падіння температури в нічний час доби до -29.
 
Разом з цим, Квашук зазначив, що мінімальне падіння температури очікується у східних, північних і центральних областях з 1 по 5 лютого до -29 -33. "У ці дні температура досягне критеріїв стихійного гідрометеорологічного явища", – додав представник МНС. Крім цього, чиновник відзначив, що в Україні також буде спостерігатися ожеледь на дорогах.
 
Нагадаємо, в Україні сьогодні хмарно з проясненнями, температура на більшій частині території від -12 до -15. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here