Home Місто В російських областях проголосували по 140% виборців

В російських областях проголосували по 140% виборців

105
Величезне здивування блогерів викликали попередні дані голосування на виборах до Держдуми РФ, які виводилися на екран центрального телебачення: згідно з ними, в деяких областях проголосували 115% і навіть 140% виборців.
 
Скріншоти кадрів телеканалу "Росія-24" користувачі виклали в соціальні мережі. Так, судячи з картинки, виходить, що в Ростовській області всього проголосували 146,47% виборців.

За виведеними на екран показниками, у "Єдиної Росії" – 58,99%, у КПРФ – 32,96%, у "Справедливої ??Росії" – 23,74%, ЛДПР – 19,41%, а у "Яблука" – 9,32%.

Дивіться фоторепортаж з виборів у Росії: Путін голосував без дружини, а Зюганов задивлявся на булочки

Потішили глядачів також результати зі Свердловської та Воронезької областей (там, за картинкою, явка становила 115,35% і 128,96%).

Кадр з даними по Воронезькій області активно обговорюється на сторінці в Facebook журналіста "КоммерсантЪ" Олега Кашина. Користувачі зауважують, що явка, теоретично, ще можу бути більша за 100% за рахунок відкріпних талонів, однак тут йде мова не про явку, а про кількість виборців, які віддали свої голоси за певні партії, результатом чого не може бути більше ста відсотків.

Ця новина з’явилася на тлі інших повідомлень про рекордну кількість порушень на виборах, які пройшли 4 грудня. Зокрема, серед типових зафіксованих порушень – масове вкидання бюлетенів, "каруселі", голосування "мертвих душ", не перевірені списки виборців.
 

ТСН.ua 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here