Home Місто В Озерному запрацювала поліцейська станція

В Озерному запрацювала поліцейська станція

618

 16 листопада відкрилась поліцейська станція в смт. Озерному, що входить до Новогуйвинської селищної ради. Відтепер тут постійно працюватиме дільничний офіцер, за окремим графіком – ювенальний інспектор та за потреби – група швидкого реагування поліції.


У смт. Озерному проживає понад 5 тисяч мешканців, а загалом на території селищної ради – більше 12 тисяч. Відтак постійна присутність поліцейських допоможе позитивно впливати на загальний стан правопорядку та, окрім того, оперативно вирішувати жителям громади виникаючі конфлікти чи проблеми правового характеру.

Приміщення станції якраз і  розташоване у мікрорайоні п’ятиповерхівок, де найбільше скупчення мешканців. У ньому завдяки підтримці селищної ради відремонтовано та облаштовано  2  кабінети з робочими місцями дільничних офіцерів та ювенального інспектора.

До речі, для дітей створено окрему зону спілкування з іграшками та розмальовками, аби їх знайомство з поліцейськими було комфортним та проходило у невимушеній обстановці.

Оглянути приміщення станції та поспілкуватись з місцевою громадою до селища приїхали начальник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко та заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

– Це сьома поліцейська станція, що запрацювала в області, – сказав керівник обласної поліції. – Їх робота свідчить, що сервіс поліції стає ближчим, оперативнішим та якіснішим для жителів громад, які відгукнулись на нашу ініціативу про створення таких станцій.

У свою чергу, заступник голови Новогуйвинської селищної ради Лариса Руцька розповіла, що питання безпеки є одними із пріоритетних. Так, на території населенних пунктів, що входять у склад ради, встановлено близько двох десятків камер відеоспостереження, які дозволяють ефективно і профілактувати правопорушення, і  розкривати їх у разі скоєння.

Робоче місце дільничного офіцера обладнано відповідною комп’ютерною технікою, доступом до інтернет-мережі, а також  на окремий монітор виведено зображення встановлених у громадських місцях селища камер візуального спостереження.

Окрім того, начальник ГУНП  В’ячеслав Печененко передав дільничному офіцерові мобільний планшет із доступом до інформаційних баз поліції, що дозволить оперативно отримувати усю необхідну для виконання службових завдань інформацію.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here