Home Місто У Бердичеві 17-річний скутерист збив двох дітей, які їхали на велосипеді

У Бердичеві 17-річний скутерист збив двох дітей, які їхали на велосипеді

141

 Дорожньо-транспортні пригоди сталися увечері 18 липня у м. Бердичеві та в Олевському районі. На щастя, життю всіх учасників вказаних автопригод ніщо не загрожує, їм надано медичну допомогу. Поліція закликає батьків подбати про безпеку своїх дітей під час відпочинку.


Близько 18.00 у с. Юрово на Олевщині сталася ДТП за участі мотоцикліста та велосипедиста. Попередньо, водій мотоцикла «King Long», 27-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, під час обгону зачепив рукою 7-річного велосипедиста. Унаслідок цього хлопчик упав та отримав тілесні ушкодження. Дитину було ушпиталено до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин подій.

Поліцейські нагадують усім учасникам дорожнього руху про необхідність дотримання правил безпеки. Особливо це стосується недосвідчених, а подекуди, юних водіїв. Зверніть увагу, що найчастіше у ДТП страждають люди, які у низці випадків не мають відповідних навичок безпечно керувати даним транспортом. Часто такі водії не дбають про захисні шоломи, виділення себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу, а транспортні засоби не обладнані звуковим сигналом, відповідними світлоповертачами та фарами.

До уваги батьків! Поліція нагадує, що рухатися по дорозі на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Відтак подбайте про безпечне середовище, де ваша неповнолітня дитина зможе опановувати навики керування велосипедом. Забезпечте її захисним шоломом, наколінниками та налокітниками тощо. Контролюйте, де знаходиться ваша дитина та нагадуйте про заборону руху по автошляху.

Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати життя та здоров’я!

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here