Home Місто В області діє 300 тривожних кнопок для виклику поліції без телефону

В області діє 300 тривожних кнопок для виклику поліції без телефону

618

Наліпки синього кольору з написом "Терміновий виклик поліції" у місцях масового перебування людей є знаком того, що саме в цьому місці можна негайно і без телефону викликати поліцію. Для цього потрібно натиснути на тривожну кнопку.

В області встановили вже більше 300 кнопок термінового виклику поліції у розважальних закладах, установах та місцях масового скупчення.

Вони можуть бути стаціонарними, що встановлюються у місцях, недоступних для сторонніх очей, або мобільними у вигляді радіобрелока, який є непомітним компактним обладнанням і гарантує надійну безпеку від зловмисників.

«Тривожні кнопки» підключені до пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області. Оператори здійснюють цілодобовий контроль за надходженням сигналів і забезпечують своєчасне реагування на виклик.

Відтак, на місце події за лічені хвилини прибуває наряд реагування поліції охорони для подальшого з’ясування ситуації. 

У місцях масового перебування людей розміщені наліпки синього кольору з написом «Терміновий виклик поліції», які є гарантом, що саме в цьому громадському місці можна негайно викликати поліцію за допомогою системи тривожної сигналізації. Ставши свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення, а також у випадку, коли у вас викрали мобільний телефон, а зателефонувати до поліції немає можливості – просто натисніть кнопку й вам одразу на допомогу прибудить наряд поліції охорони.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here