Home Місто В Народицькому районі горіло поле кукурудзи

В Народицькому районі горіло поле кукурудзи

135

2 жовтня о 14:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу с. Мотійки Народицького району. Через суху вітряну погоду вогонь перекинувся на поле кукурудзи.

На місці події рятувальники з’ясували, що на відкритій території горить суха рослинність та кукурудза на загальній площі близько 1 га. Зусиллями бійців ДСНС о 15:47 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити збільшення масштабів загоряння. Вогнем знищено 0,5 га сухої трави та пошкоджено 0,5 га кукурудзи.

До ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Ввечері, тієї ж доби, о 21:30 чергове відділення ружинських вогнеборців ліквідувало загоряння сухостою поблизу с. Трубіївка Ружинського району. Пожежею знищено суху рослинність та чагарники на площі 2,5 га. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на лісове насадження, до якого залишалося біля 200 м.

Упродовж минулої доби рятувальники загасили ще 4 займання цьогорічного сухостою, що виникли в смт Хорошів, а також в Лугинському, Житомирському та Любарському районах області. Загалом вогнем пройдено ще 4 га території.

Наразі остаточні обставини всіх пожеж встановлюються фахівцями.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here