Home Місто В Іспанії з’явились сувеніри з малюнками повій та наркоторговців

В Іспанії з\’явились сувеніри з малюнками повій та наркоторговців

113

Як правило, гості Барселони на пам’ять про перебування в місті купують сувеніри, що символізують культуру, історію, характерні риси чи пам’ятки архітектури міста.

Барселонська дизайн-студія Чапатеао випустила колекцію сувенірних значків, що відображають найяскравіші символи сучасного, вуличного, побутового, поза культурного життя міста. Це те, що одразу може побачити кожен відвідувач Барселони – вуличні торговці квітами, африканці з окулярами на лотках, повії в центрі міста, бродячі масажисти на пляжі або наркоторговці на Ла Рамбла.
 
Кожен значок має свою назву – "повія", "копи", "ей, злодій!", "¿Servesa-bier?", "троянди, аміго", колекція ж випущена під загальною назвою "Насолодись Барселоною". Значки надійшли в продаж в магазини Музею Сучасного Мистецтва Барселони MACBA та Музею Історії Барселони MUHBA і користуються великою популярністю.
 
Ідея створення значків належить дизайнерам Аркаді Ройо і Маргаліде Монтойя. За словами творців, колекція показує "дійсність міста" і покликана критикувати "темні сторони" суспільства, на які дехто закриває очі, але які все ж таки існують
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here