Home Місто В Довжику горів цех по виготовленню панчішних виробів

В Довжику горів цех по виготовленню панчішних виробів

140

2 червня о 04:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному цеху по виготовленню панчішних виробів одного із приватних підприємств у с. Довжик Житомирського району. Охоронці, які виявили загорання, намагалися самотужки загасити займання за допомогою вогнегасників та води. Через деякий час з’ясувалося, що самостійно з пожежею вони не можуть впоратися, і тоді на допомогу викликали рятувальників.

За вказаною адресою було направлено відділення 1-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На місці події бійці ДСНС з’ясували, що через пізній виклик вогонь поширився на перекриття будівлі. Крім того, в приміщенні, де виникла пожежа розміщувалося устаткування, однак через високу температуру воно вже оплавилося.

О 04:55 пожежу локалізували та о 07:00 ліквідували. Вогнем знищено устаткування, 20 кв.м покрівлі та перекриття. Завдяки діям рятувальників не допущено подальшого розповсюдження пожежі будівлею та перекидання вогню на поруч розташовану споруду.

На місці події працювали 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина займання – коротке замикання в електромережі цеху. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here