Home Місто У Попільнянському районі горів житловий будинок: господаря доправили до лікарні

У Попільнянському районі горів житловий будинок: господаря доправили до лікарні

99

12 квітня о 17:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Галіївка Чуднівського. За вказаною адресою виїхали фахівці 34-го Державного пожежно-рятувального посту. Ще до приїзду рятувальників, сусіди вивели з будинку на свіже повітря подружжя пенсіонерів: 74-річного дідуся та 72-річну бабусю, які на момент виникнення загорання спали. Медики госпіталізували їх до реанімаційного відділення центральної районної лікарні.

На момент прибуття надзвичайників, усе житло було задимлене. В середині будинку горіли речі домашнього вжитку та полум’я перекинулося на покрівлю поруч розташованої веранди. Керівник гасіння залучив на допомогу ще одне відділення вогнеборців.

В 18:00 пожежу вдалося локалізувати. Ускладнювало гасіння велике пожежне навантаження оселі –наявність дерев’яних конструкцій всередині та оздоблення стін веранди горючим пластиком. Близько дев’яти разів довелося поповнювати запаси води для гасіння із водойми, розташованої за 1 км від місця події, адже гідрант поруч був відсутній.

Після тривалого розбирання конструкцій о 20:10 пожежу ліквідували. Вогнем знищено речі в середині будинку та пошкоджено покрівлю веранди. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 5 вогнеборців та 2 одиниці пожежної техніки. Причина пожежі наразі встановлюється.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here