Home Місто Українці запустили у світ нову соціальну мережу Friendin.net

Українці запустили у світ нову соціальну мережу Friendin.net

168
Тестова версія Friendin стартувала 28 жовтня цього року. За цей час вже зареєструвалося понад 12 тис. осіб з різних країн світу, зараз триває постійне зростання реєстрації нових користувачів. 
 
Це стало несподіванкою для розробників, оскільки у ЗМІ запуск сервісу широко не висвітлювався. Слід зазначити, що під час тестової роботи сайту, було проведено налаштування роботи серверів HP разом з представниками виробника обладнання, створено сучасну хмарну систему серверів, яка дозволить підтримати роботу сервісу з великою кількістю користувачів. 
 
Як заявляють представники компанії-розробника, Friendin відрізняється широким функціоналом. 
 
Зокрема, для користувачів передбачені нічний режим, спеціальне тач-меню, зручне для пристроїв з тач-скрін, плейлисти, адаптація сторінки під монітор користувача, режим сторінки блогу, відеочат, файлбокс, медіаплеєр, активний інтерфейс, "наліпки", зручна система завантаження контенту, нова система перегляду фото, система закладок, система рейтингу контенту, режим "невидимки" користувача, максимальні налаштування приватності інформації користувача. 
 
Наступний етап у планах розробників – це інтеграція з новими і вже популярними інтернет-іграми і додатками. Крім того, планують створити ліцензійну базу "Аудіо" і "Відео" з можливістю їх скачування або перегляду онлайн. Також слід зазначити, що дизайн Friendin був спеціально "захований" в тестовий період
 
 
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here