Home Місто У зоні проведення ООС відбулась ротація поліцейських Житомирщини

У зоні проведення ООС відбулась ротація поліцейських Житомирщини

150

 9 серпня додому повернувся зведений загін поліцейських з Житомирської області, які забезпечували правопорядок на півдні Донеччини. Напередодні їм на зміну прибули колеги, які  нині вже виконують завдання по охороні громадської безпеки.


Уранці у Головному управлінні Національної поліції області товариші та рідні зустрічали поліцейських, які після 3-місячного відрядження повернулися із зони проведення Операції Об’єднаних сил.  

– Вітаю вас на рідній Житомирщині! Вкотре наші поліцейські довели свою професійність та з честю виконали поставлені завдання по забезпеченню правопорядку на Донеччині. Про це свідчать відгуки керівництва ООС та ГУНП Донеччини, а також вручені там вам відзнаки, – звернувся до прибулих  начальник ГУНП В’ячеслав Печененко. – Дякую вам за службу!

Очільник поліції Житомирщини також вручив прибулим поліцейським Подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, вірність Присязі, проявлену мужність, ініціативність під час підтримання публічної безпеки і порядку у зоні проведенняООС.

У службовому відрядженні житомирські поліцейські разом з місцевими колегами забезпечували правопорядок у м. Волновасі Донеччини та у прилеглих населених пунктах, чергували на блокпостах та вокзалах, проводили превентивну роботу тощо. Нині ці ж завдання виконує новий зведений загін поліцейських Житомирщини, що минулого дня прибув на зміну своїм колегам.

– За час відрядження ми затримали понад 2 десятки осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до злочинів, зокрема до вбивства та діяльності незаконних збройних формувань, – повідомив командир зведеного загону Андрій Бенеда. – Також доводилось виявляти наркотичні засоби, зброю у місцевих жителів.

Нині поліцейські отримають відпустки, а у подальшому повернуться до виконання обов’язків безпосередньо за місцем проходження служби.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here