Home Місто У Житомирі за круглим столом обговорять зміни до виборчого законодавства

У Житомирі за круглим столом обговорять зміни до виборчого законодавства

268

7 вересня 2011 року об 11.30 за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 3 (900 кімната у приміщенні готелю «Україна»), Всеукраїнська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив» в партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом, за сприяння Національного фонду підтримки демократії, проводитиме круглий стіл на тему: «Громадське обговорення змін до виборчого законодавства України».

Ціль програми проведення публічного обговорення існуючих проектів Закону «Про вибори народних депутатів України» регіональними експертами та розробка рекомендацій щодо вдосконалення виборчої системи в Україні.

До участі в заході запрошуються народні депутати України представники політичних партій, громадських організацій, засобів масової інформації, посадові особи органів місцевої влади, експерти, які можуть надати рекомендації щодо виборчого законодавства.

Прохання про можливість участі та контактну інформацію повідомити на електронну пошту: cisc2010@ukr.net або за телефонами  096 700 91 00 093 772 63 70

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here