Home Місто У Житомирі визначили переможців обласного «Патріот-Fest». ФОТО

У Житомирі визначили переможців обласного «Патріот-Fest». ФОТО

162

 У Житомирі 18 жовтня у військовому інституті було проведено обласний фестиваль патріотичних дій «Патріот-Fest» за участю Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради.

Основними завданнями фестивалю стало виховання у дітей та молоді патріотизму, формування національної свідомості та високих моральних якостей громадянина України. Чотирнадцять команд-учасниць Житомирської області, міських та районних шкіл демонстрували свої навички зі стрільби, тактичної медицини, поводження зі зброєю, знання з історії, військової справи та інші.

На відкритті фестивалю бойовий дух учасникам змагань своїми піснями підіймали учні загальноосвітньої школи I-III ступенів № 19 м. Житомира Данило та Анна Вольські.


За підсумками змагань обласного фестивалю патріотичних дій «Патріот-Fest» у командному заліку І місце розділили між собою – команди загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м. Житомира № 5 та 17; ІІ місце посіла – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів м. Житомира №30, а ІІІ місце виборола команда Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетерівської об’єднаної територіальної громади.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here