Home Місто У Житомирі посадовця підозрюють у розтраті майже 270 тис грн бюджетних коштів

У Житомирі посадовця підозрюють у розтраті майже 270 тис грн бюджетних коштів

115

 Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчим відділом Управління Служби безпеки України в області проводиться досудове розслідування за фактом розтрати службовими особами одного з комунальних підприємств, що здійснює постачання теплової енергії, коштів на користь третіх осіб у великих розмірах.

Установлено, що внаслідок умисних протиправних дій службових осіб комунального підприємства, зокрема, його керівника, при підготовці та проведенні конкурсних торгів по закупівлі окремих товарів протягом 2015-2016 років комунальному підприємству міста завдано майнової шкоди на загальну суму майже 268 тис грн.

За результатами досудового розслідування 12.10.2018 слідчим УСБУ в Житомирській області за погодженням з процесуальним прокурором повідомлено про підозру керівнику комунального підприємства у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.191 КК України.


Також до суду подано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від посади.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.


Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленні волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here