Home Місто У Житомирі лісівник патрулює насадження на електровелосипеді. ФОТО

У Житомирі лісівник патрулює насадження на електровелосипеді. ФОТО

238

 Один з відомих мудреців якось висловив думку, що будь-яке людське життя – це передусім постійна турбота про його майбутнє. Саме лісівник – це людина майбутнього, адже працює він сьогодні, а результат буде через століття. А зберегти надбання нащадків лісівників і примножити багатство держави – це святий обов’язок кожного лісівника, – йдеться на сайті Житомирського лісового господарства.


Один із обходів Богунського лісництва, а саме – обхід № 15 майстра лісу Павла Цимбалюка, межує з околицею міста та має велике рекреаційне навантаження і потребує додаткового патрулювання. У зв’язку з цим було прийнято рішення забезпечити майстра лісу електровелосипедом.
Таким транспортом зручніше долати відстані в лісі, ніж, скажімо, автомобілем, адже він пройде навіть вузькою стежиною чи бездоріжжям. Також, в умовах збереження навколишнього середовища та відмови від спалювання вуглеводнів електровелосипед перетворюється на повноцінний засіб пересування.

Започатковану мобільність лісової охорони будемо практикувати і в інших лісництвах підприємства. Та найбільш ефективним методом збереження  зеленого багатства – є свідома поведінка у лісі кожного із нас.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here