Home Місто У Ємільчинському районі внаслідок ДТП одна людина загинула і 4 травмовані

У Ємільчинському районі внаслідок ДТП одна людина загинула і 4 травмовані

229

Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 8 грудня на автодорозі у с. Рихальському. Унаслідок зіткнення із перешкодою легкового автомобіля постраждали 5 людей, які у ньому знаходились. 

Близько 2 ночі до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про ДТП із постраждалими людьми. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Skoda Оctavia» на заокругленій ділянці вулиці у с. Рихальському не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль зіштовхнувся з бетонними стовпчиками та перекинувся.

Унаслідок вказаної ДТП від отриманих травм загинув 40-річний місцевий житель. Ще четверо людей, які знаходились в автомобілі – троє жінок віком від 26 до 37 років, жительок Ємільчинського району, та 48-річний хмельничанин – з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до медичного закладу.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here