Home Місто У Telegram додали можливість коментувати пости

У Telegram додали можливість коментувати пости

250

Розробники Telegram додали до месенджера функцію для коментування публікацій на каналах, а також можливість анонімно адмініструвати групи.

Про це йдеться у блозі компанії.

"Безпечність та широкі можливості Telegram зробили його важливим інструментом для тих, хто відстоює власні права та бореться за свободу. Сьогодні ми представляємо ще одну функцію, що може їм допомогти. Увімкніть "Залишатися анонімним" у списку прав адміністратора групи, і цей адміністратор буде прихований зі списку учасників. Його повідомлення в чаті публікуватимуться від імені групи, подібно до публікацій у каналах", – йдеться в повідомленні.

Розробники зазначають, що для використання нової функції коментування в Telegram варто оновити застосунок до останньої версії.

"Після цього, якщо до каналу прив’язано групу для обговорення, під кожною її публікацією буде нова кнопка для переходу до коментарів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження, виставлені адміністраторами для чату, так само діють для коментарів. Наприклад, коментатори можуть додавати голосові повідомлення, стікери, GIF-ки та інше, а адміністратори – обмежувати їх.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here