Home Місто У реанімацію з алкогольним отруєнням потрапив 10-річний хлопчик

У реанімацію з алкогольним отруєнням потрапив 10-річний хлопчик

323

26 серпня у Попільні на Житомирщині до реанімаційного відділення через алкогольне отруєння потрапив 10-річний хлопчик. Його привезли в лікарню непритомним. Дитині стало зле після вживання пива та коньяку з неповнолітніми товаришами. Алкоголь дітям продали у місцевому магазині.

Про це повідомляє поліція, яка вже виявила магазин, оформила на працівників адмінматеріали. Батькам же вручили протоколи про недогляд за дітьми.

"Троє товаришів, двом з яких по 12 років, а найменшому – 10 років, розважалися в компанії один одного, як могли. В якийсь момент занудьгували і вирішили піти у магазин. Там купили коньяк, пиво та цигарки і усе це почали вживати. Першому недобре стало наймолодшому з них. Добре, що старші не розгубились і відразу потягли його до лікарні", – розповіла начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП Наталія Гончарук.

Хлопець на момент його транспортування до лікарні перебував уже без свідомості. Відтак його відразу доставили в реанімаційне відділення, де діагностували інтоксикацію організму. Медики надали дитині необхідну допомоги і наразі з ним усе гаразд".

Особи хлопчаків та їх батьків поліцейські з’ясували уже після того, як медики вивели найменшого з критичного стану. Тож з кожним з них інспектори ювенальної превенції провели відповідні бесіди.

Також перед відповідними органами ініційовано питання позбавлення торгівельного закладу ліцензії на продаж цієї групи товарів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here