Home Місто У Радомишлі тривають внутрішні оздоблювальні роботи спорткомплексу «Динамо»

У Радомишлі тривають внутрішні оздоблювальні роботи спорткомплексу «Динамо»

432

Спорткомплекс «Динамо» у Радомишлі – один із 5 спортивних проектів області, який відновлюють за кошти ДФРР. Наразі усередині приміщення ведуться активні будівельні та оздоблювальні роботи.

Про це повідомляють у департаменті регіонального розвитку ОДА.

Це один із 34 перехідних проектів ДФРР на Житомирщині, який затвердив Уряд нещодавно. За словами директора департаменту Євгена Кульчицького, підрядник продовжує виконувати внутрішні роботи. Адже всі зовнішні роботи – утеплення та оздоблення фасаду, інженерні мережі – уже завершені.

«Продовжуються внутрішні роботи усередині приміщення. На цокольному поверсі влаштовані всі підготовчі роботи до оздоблення – на стінах виконано шпаклювання, підлога влаштована цементними стяжками. У спортивному залі оздоблювальні роботи стелі завершені, наразі працюють над фарбуванням стін та монтажем металоконструкцій для оглядових майданчиків на балконі», – розповів Євген Кульчицький.

Крім цього, за дорученням голови ОДА Ігоря Гундича завершують розробку проекту з благоустрою території навколо «Динамо», влаштування під’їзної дороги.

Реконструкція комплексу «Динамо» входить до проектів регіонального розвитку області, роботи розпочали у 2018 році за кошти ДФРР у співфінансуванні із бюджетом Радомишльської ОТГ.

Загальна вартість реконструкції – близько 16 млн грн, з яких 70% – кошти ДФРР, 30% – місцевого бюджету.

Нагадаємо, що на Житомирщині цьогоріч планують завершити реконструкцію 5 спортивних об’єктів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here