Home Місто У пожежі загинув 83-річний дідусь – вогонь помітив правнук

У пожежі загинув 83-річний дідусь – вогонь помітив правнук

324

Ще одна летальна пожежа сталася в області 18 січня – в с. Бейзимівка Чуднівського району загинув 83-річний дідусь. Зі слів селян, чоловік полюбляв палити цигарки в ліжку. Ймовірно, того дня він заснув з недопалком в руках.

Про пожежу дорослих сповістив правнук загиблого – хлопчик грався у дворі.

"18 січня о 16:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Бейзимівка Чуднівського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які проживають по сусідству. До них прибіг правнук власника оселі, який грався на подвір’ї і першим побачив дим. Сусіди знаючи, що всередині може знаходитись людина негайно побігли на поміч. В цей же час набирали номери екстрених служб. Вони винесли на подвір’я тіло 83-річного власника будинку, але ознак життя чоловік уже не подавав", – повідомили в ДСНС.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику в помешканні утримувалось задимлення. В кутку кімнати тліло ліжко. Силами бійців ДСНС о 16:23 пожежу локалізовано, а о 16:26 ліквідовано. Вогонь устиг знищити ліжко, килим на стіні та окремі речі домашнього вжитку в кімнаті. Подальшого розповсюдження полум’я оселею надзвичайники не допустили.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here