Home Місто У Малинському районі водій ”Daewoo” збив 28-річну пішохідку і втік

У Малинському районі водій \”Daewoo\” збив 28-річну пішохідку і втік

127

 Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня близько 21.00 на автодорозі між селами Нові Вороб’ї та Старі Вороб’ї. Водій невідомого автомобіля, вчинивши наїзд на пішохода, поїхав з місця події. Поліцією розпочато кримінальне провадження.


Попередньо встановлено, що водій легковика, ймовірно Daewoo сірого кольору, вчинив наїзд на пішохода, 28-річну місцеву жительку, яка рухалась по узбіччю у попутному напрямку. Керманич не зупинившись, поїхав з місця події геть.

Унаслідок ДТП жінка отримала травми та була ушпиталена до Малинської райлікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває з’ясування всіх обставин події та встановлення місця знаходження транспортного засобу і особи водія – учасника ДТП.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини та учасників події, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора тощо, прохання звернутися до Малинського відділення поліції за адресою: м. Малин, вул. Захарченка, 16 або за телефонами (04133) 5-22-66, 5-21-76 чи на спецлінію 102.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here