Home Місто У Малині двоє хлопчиків втікли з дому – матір вкотре притягнуть до...

У Малині двоє хлопчиків втікли з дому – матір вкотре притягнуть до відповідальності

229

Повідомлення про зникнення з домівки двох хлопчиків 13-ти та 10-ти років надійшло до Малинського відділення поліції уранці 19 лютого від їх бабусі.

За словами заявниці, жительки м. Малина, обидва братики пішли з дому ще напередодні. Прийшовши до обійстя доньки, бабуся не виявила у будинку дітей. Їх вітчим також не міг пояснити, куди вони пішли. Не повернулись хлопці і до ночі. Самостійні пошуки не дали результатів, тож пенсіонерка повідомила про подію поліцейських.

– Ця родина знаходилась під наглядом соціальних служб як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Діти перебували на вихованні 30-річної матері. Жінка уже притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей, – розповіла керівник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

На розшук малолітніх дітей відразу ж було зорієнтовано особовий склад Малинського відділення поліції. Правоохоронці перевіряли всю інформацію та можливі місця знаходження братиків. Урешті вдалося з’ясувати, що ночували вони у своїх знайомих у райцентрі, а зранку пішли у місто. Вже за кілька годин обох юних мандрівників поліцейські виявили на одній із зупинок громадського транспорту: вони щойно зійшли з міського автобуса.

Дітлахів доставили до відділення поліції. Нині ними опікуються ювенальні інспектори, які працюють і з дорослими членами родини.

Відносно матері повторно склали адміністративний протокол за ч.2 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here