Home Місто У Черняхівському районі легковик врізався у паркан: 35-річний водій загинув

У Черняхівському районі легковик врізався у паркан: 35-річний водій загинув

137

 Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 25 березня, травми отримали троє жителів району. Поліцією розпочато досудове розслідування.


Попередньо встановлено, що близько 3.40 на автодорозі Кутище – Липне, неподалік с. Липного, водій автомобіля «Skoda Octavia», 25-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

У результаті ДТП водій та двоє пасажирів авто, місцеві жителі віком 23 та 33 роки, отримали травми та були доставлені до Любарської районної лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. У жодному разі не перевищуйте швидкість руху, та обирайте таку, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here