Home Місто У Коростишівському районі водолази продовжують пошуки 6-річного хлопчика

У Коростишівському районі водолази продовжують пошуки 6-річного хлопчика

81

1 лютого до Коростишівського відділу поліції звернулась жителька с. Козіївки із повідомленням про зникнення її 6-річного сина. На даний час тривають пошукові заходи. 46-річна заявниця розповіла поліцейським, що цього ж дня близько 12.00 її син пішов гратися на вулицю. Прибулі до села правоохоронці з’ясували, що хлопець грався неподалік місцевої річки.

– Ми, у першу чергу, провели подвірний обхід та опитали місцевих мешканців. Так, ми дізнались, що хлопця бачили біля водойми. Також ми знайшли один з черевиків малого поблизу річки. Пізніше один з дітлахів розповів, що намагався витягти зниклого з води, – розповів т.в.о. начальника Коростишівського відділу поліції Юрій Губський.

2, 3 та 4 лютого поліцейські залучали до пошуків дитини і водолазів, які обстежували дно річки. Через танення криги ці заходи довелось тимчасово припинити. – Як тільки дозволить погода, ми знову продовжимо обстеження дна. Окрім того, проводимо повторний подвірний обхід мешканців села з метою їх опитування щодо подій того дня, сказав Юрій Губський.

Нагадаємо, заходи із пошуку дитини тривають з моменту надходження повідомлення про зникнення малого.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here