Home Місто У Коростишеві відключили від опалення усі житлові будинки

У Коростишеві відключили від опалення усі житлові будинки

129

Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконавчий комітет Коростишівської міської ради вжити заходів щодо забезпечення опаленням житлових будинків.

За результатами розгляду заяви мешканців одного з будинків м. Коростишева Відділенням було з’ясовано, що у відповідності до рішення Виконкому у м. Коростишеві відключено від системи централізованого опалення усі житлові будинки міста, а споживачам запропоновано перейти на індивідуальне опалення, повідомила прес-служба відділення. 

При цьому виконавчий комітет Коростишівської міської ради не здійснив відповідні заходи по заміні газопроводів у місті.

Як наслідок, через невиконання робіт зменшився тиск газу, що призвело до неналежного функціонування газових котлів мешканців, що мають автономне опалення. Через незадовільний стан газопроводів виникли проблеми із підключенням інших мешканців будинку до автономного опалення. 

Рішенням адміністративної колегії Відділення Виконком зобов’язано у місячний строк припинити порушення шляхом визначення виконавця та джерел проведення фінансування відповідних робіт по заміні газопроводів, що дозволить забезпечити мешканців будинків теплом. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here