Home Місто У Коростені з’явилася сучасна ”швидка” з дефібрилятором, портативною системою реанімації і ...

У Коростені з\’явилася сучасна \”швидка\” з дефібрилятором, портативною системою реанімації і кисневими апаратами

215

 Новий сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги класу «В»  отримає Коростень.  Сучасний спецавтомобіль, обладнаний за останнім словом медичної техніки, відтепер рятуватиме життя жителів  міста і району. Автомобіль екстреної медичної допомоги класу «В» має змогу надавати долікарську допомоги ще в дорозі – він обладнаний дефібрилятором, портативною системою реанімації, кисневими апаратами тощо.

Житомирщина в числі перших областей України отримала нові автомобілі швидкої допомоги. До Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Житомирі надійшли чотири машини класу «В» Peugeot Boxer, у яких є все необхідне для порятунку життя людей у надзвичайних ситуаціях. Пізніше отримали ще два авто екстреної допомоги класу «В» і класу «С». І остання машина направляється до Коростеня – автомобіль марки Citroen Jumper.

Наразі парк автомобілей швидкої допомоги налічує 169 одиниць, частина з яких потребує капітального ремонту або заміни. Житомирська область має велику протяжність, північні населені пункти віддалені один від одного. Тому важливо мати достатню кількість авто екстреної медицини для надання вчасної допомоги жителям регіону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here