Home Місто У Коростені намагалися за кошти ”Укрзалізниці” відремонтувати приватний локомотив

У Коростені намагалися за кошти \”Укрзалізниці\” відремонтувати приватний локомотив

206

 У Коростенському локомотивному депо намагалися приховати факт ремонту приватного тепловоза. Зловмисники перебили номери агрегатів тягача, зробивши з нього, так би мовити, двійника аналогічного локомотива Укрзалізниці. Про це повідомив директор департаменту економічної та інформаційної безпеки АТ «Укрзалізниця» Олег Назарук.

За його словами, це порушення виявили співробітники департаменту безпеки під час проведення перевірки Коростенської дирекції залізничних перевезень. «Було встановлено, що зазначений локомотив належить приватній організації. Але договірні відносини з власниками локомотиву не були оформлені. Тобто посадові особи дирекції, зловживаючи своїми службовими обов’язками, безпідставно допустили до ремонту локомотив та за рахунок коштів Укрзалізниці ремонтували його», — повідомив Олег Назарук.

Керівник департаменту безпеки також додав, що більшість номерів агрегатів рухомого складу були перебиті, а деякі взагалі знищені.

Матеріали перевірки передано до Коростенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування. Наразі слідчими органами вирішується питання про накладення арешту на локомотив, вартість якого становить 450 000 дол. США.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here