Home Місто У Києві з’являться хмарочоси-близнюки

У Києві з\’являться хмарочоси-близнюки

235
Київські архітектори розробили проекти нових будівель, комплексів та паркових конструкцій. За словами розробників, за 5-10 років місто буде не впізнати. 
 
Дві найвищі будівлі в Україні, висотки Victory Towers по 60 поверхів, з’являться біля центрального Палацу одружень на пр. Перемоги. Наразі там почалися підготовчі роботи, землю оточили парканом. В одній з веж розміститься 5-зірковий готель "Шератон" з паркінгом на 1400 машин, а в іншій – офіси, повідомляє ТСН.ua з посиланням на "Сегодня". 
 
Архітектори запланували змінити набережну, звівши тут комплекс, що нагадує за формою теплохід, розбивати на дахах висоток сади, а від Верховної Ради провести сходи з колонами і ротондами до Дніпра. Свій Манхеттен може з’явитися на Московській площі, де планують звести кілька висоток. 
 
Є й інші оригінальні проекти: наприклад, круглі будинки і будинки-зигзаги. Як розповіли в главку архітектури КМДА, після кризи інвестори знову готові вкладати гроші в коштовне будівництво. На місцях заморожених будівництв уже пожвавлюються роботи – десь лише розчистили територію, а десь уже готові кілька поверхів. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here