Home Місто У ДТП під Києвом загинула житомирянка Марина Поплавська

У ДТП під Києвом загинула житомирянка Марина Поплавська

1298

 20 жовтня у ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська – акторка відомого українського гумористичного проекту "Дизель шоу", учасниця команди КВН "Девченки из Житомира", – про це  йдеться на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми, –  зазначається у повідомленні.
 
Аварія трапилася близько 6 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".
 
Окрім того, відомо, що інших потраждалих у ДТП акторів госпіталізували з різними травмами. Вони перебувають у важкому стані.
 

Інформацію про те, що не стало Поплавської на своїй сторінці  у соцмережі оприлюднив і нардеп від Житомира Борислав Розенблат та його сестра, яка товаришувала з Мариною.
"Сьогодні, 20 жовтня, о 5.55 год. на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила сталося зіткнення автобусу "Неоплан" та вантажівки. В результаті аварії загинула жінка – пасажир автобуса. За попередніми даними водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. В автобусі знаходилося 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики. Водій автобусу затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство",  – інформує відділ комунікації поліції Київської області.
 
"Велика біда та втрата прийшли в дім українського КВНу. В трагічній дорожній аварії загинула кіноакторка, зірка популярного гумористичного "Дизель шоу" Марина Францівна Поплавська. Серце цієї жінки завжди належало дітям. Багато років вона працювала вчителькою української мови та класним керівником в одній із шкіл Житомира. Визнавалась кращим педагогом міста. Паралельно грала в КВН. Вона чемпіонка України, переможниця кількох престижних фестивалів в Юрмалі, постійний учасник журі всеукраїнських фестивалів в Затоці. Марина володіли прекрасним голосом та неперевершеним почуттям гумору, завдяки чому створила на сцені та кіно цілу низку цікавих жіночих образів. А як вона вміла дружити", – відзначає Олександр Шемет.
 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here